Werkwijze

Berghege ontzorgt. Of het nu gaat om het herstellen van brandschades, waterschades, stormschades, inbraakschades of aanrijdingsschades. We zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar. Ons team luistert naar je verhaal en bespreekt je wensen. Zorgt voor heldere communicatie met de schade-expert, tussenpersonen en verzekeraars. We gaan voor een goede oplossing. Liefst in een zo kort mogelijke doorlooptijd. Tijdens de herstelwerkzaamheden krijg je bovendien één vast aanspreekpunt. Dat kan, want wij hebben alle vakmensen in huis om de complete herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Houd hierbij in gedachte dat een melding vaak verloopt via je opstalverzekering/beheerder en dat zij onze opdrachtgevers zijn. De facturatie verloopt daarom ook via deze opdrachtgever. Tenzij van tevoren anders is besproken zie jij dus geen rekening!

De afdeling Serviceconcepten is onderdeel van Bouwbedrijf Berghege, in 1924 ontstaan als ambachtelijk timmerbedrijf. Toen werd de basis gelegd voor waar we nu staan. Het bewijs van onze expertise zie je terug in de diversiteit aan projecten. Opdrachten die het reguliere werk overstijgen. Met een hoog afwerkingsniveau en complicerende factoren als extra uitdaging. Die ervaring zie je terug in ieder project. In welke vorm dan ook.

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren